![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
http://www.trakasdienas.lv/files/finnair.pdf
Ieveerot tikai, ka biljeti jaanopeerk liidz 14. apriilim, ja grib pa shito cenu lidot. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Respektiivi tu nopirki biljeti uz japaanu? Cena jau leeta, es ar vinju varu atljauties, bet vienkaarshi taapat aizlidot neredzu pilniigi nekaadu jeegu, jo tur buutu jaanoliek 500+ Ls (100 000 jeenu), lai reaalu apsviestos kaadu nedeelju vai 10 dienas. Nee nu var jau 'meegjinaat' ar 100 jeenu dienaa izdziivoshanas maakslu, bet lai to dariitu ir jaabuut gatavam bezmaz vai uz ielas guleet, kapsulu 'viesniicas' ar nav pa velti un pilniigi un galiigi neiekljauajs 100 jeenu izdziivoshanas maakslaa. Kaa arii gaijin atrasts guljam uz ielas var beigties ar izraidiishanu un neredzeeshanu japaanu vismaz uz 5 gadiem (kaut kur taa bija). Anyway 349 Ls ir patiikama cena, bet tas ir tikai mazais pirkstinjsh preksh vella. Mok naakamgad buus iekraati pietiekoshi liidzklji lai vareetu arii meenesi tusniit pa japaanu ^_^ uz savu roku.
This post has been edited by Shinobi-sama: Apr 14 2007, 07:23 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:45 |