![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Gribās pamēģināt ko jaunu.
Un protams uzzināt kāds tad ir tas populārākais video players? -------------------- |
![]() ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
Veiksmīgi esmu atradis pleijeri kas spēj aizstāt un ir aizstājis MPC, Winamp un VLC - The KMPlayer (nav vajadzīgi atsevišķa kodeku instalācija(tātad nāk līdzi), pielāgošanas iespējas ir stirpi plašas un patīkams sīkums, kā grafiskās vides pielāgošanās, atkarībā kas tiek spēlēts - vai nu video, vai audio + lieliska atsaucība no izstrādātāju puses).
p.s. un vlc tagad vienk. derdz skatīties ![]() This post has been edited by Dzonis: Apr 10 2007, 11:19 -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Veiksmīgi esmu atradis pleijeri kas spēj aizstāt un ir aizstājis MPC, Winamp un VLC - The KMPlayer (nav vajadzīgi atsevišķa kodeku instalācija(tātad nāk līdzi), pielāgošanas iespējas ir stirpi plašas un patīkams sīkums, kā grafiskās vides pielāgošanās, atkarībā kas tiek spēlēts - vai nu video, vai audio + lieliska atsaucība no izstrādātāju puses). p.s. un vlc tagad vienk. derdz skatīties ![]() pamēģināju. Atzinu par labu esam. Baroju ar visiem man pieejamajiem video un audio failu tipiem un konteineriem, ņem pretī pilnīgi visu bez jebkādiem gļukiem. Default skins arī patīkams. Pāreju uz kmplayer. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:11 |