![]() |
![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Taa, es gan nepadoshos
![]() ![]() Taisu jaunu sarakstu ar cilvekiem, kas brauc uz Inchukalnu 21. aprili. Dazhadus cilvekus panemshu no ieprieksheja topika. Jaa Juus nav sarakstaa vai Juus esat, bet nebrauksiet PM man (Iori Yagami). Jaa cilveka nebuus saraksta tad tas nenozime, ka vinsh nevar braukt.
SARAKSTS: aivvv Aven Ayumi beata^_^ (+1 vai +2) ChickOo (+1) davio Iori Yagami Kentaishi (varbuut +1) lastguru Naktspukjiite nua (+1) Raqs Red_Foxy (+1) Seila (varbuut +1) Shaisuke slay3r Storm Suu Taņa Tjen Žanete (varbuut +1) P.S. Cienamie Administratori, paldies. This post has been edited by Iori Yagami: Apr 21 2007, 15:51 -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Braukšu vēlāk nekā 17:00 Tāpēc, ka līdz sešiem jābūt darbā.
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:39 |