![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Yumiit
![]() ja tu tagad peeksjnji manaas aciis kljuusi par "nekatro dzimti" tad man liidz ar teviim par taadaam buus jaauzskata visas paareejaas "nekatro dzimshu" kandidaates, kuru nav mazums. Un ja nu taa notiksies tad man man zudiis iespeeja jebkad apreceeties ar cilveeku kursh kat cik atbilstu manaam prasiibaam. Jo preciibas ar transvestiitu man nav pienjemamas, jo es veelos arii dzimtu turpinaat ar sava genofonda piedaliishanos. QUOTE Shinobi-sama [njaa, prasiijaas raxtiit -chan, peec taas attieksmes] tu zini vai ne to paradoksu, ka raxtiitaa veidaa cilveeks visu uztver pa saveejam, ko dariija arii liela dalja shii foruma, es tikai aizstaaveeju savas tiesiibas, nevis meefginaaju pateikt ka "shovenisti juus visi un vispaar ejiet pakaarties" Esmu pilniigi paarliecinaac ka ja mees dziivee par to runaatu tad es mees to visu izrunaatu daudz subjektiivaak nekaa mees to daram sheit "forumaa". Tagad nedaudz piesiesimies taviem vaardiem ![]() Tas, kaadas un cik daudz tiesiibas, to nosaka cilveektiesiibu likums un kriminaallikums un konstituucija katraa regionaaalajaa videe. Tas paareejais, ko mees te paarspriezham, jau ir tikkai subjektiivaas iegribas un pakljaushnaas vairaakuma uzskatam, jo visas etiketes normas ir paklaushanaas vairaakumam. Mini konkreetaak kaadas "savas" tiesiibas tu te grasiijies aizstaaveet un vai aizstaaveeji? Lai varam dziljaak iespiesties tavos uzskatos un meeginaat vinjus "sagroziit" par labu mums, kas ja gluzhi nav muusu meerkis tad jautra padariishana gan. Par cik tu grasiijies mani par -chan nosaukt tad jau iznaak es esmu iekarojis vietinju tavaa sirsninjaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:11 |