![]() |
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nju es esmu jau atpakall un darbaa
gaaja ok..... ![]() This post has been edited by aivvv: Apr 22 2007, 14:09 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
No visiem Inčukalna tusiem kuros esmu bijusi, šis bija visforšākais.
![]() Bija jautri. Tikai man vēljoprojām neaiziet, no kurienes tur uzradās pāris non-otaku, par kuriem nekas netika iepriekš minēts. Arī iepazinu jaunus foršus cilvēciņus. ![]() Bij' i alus, i Tekken, i jautrība xD Paldies, gaidām bildes. :] A kur palika tie pārējie, kas solījās ierasties? Man šķita ka uz tusu bija pieteikušies vēl daži labi. Zin, nav jēgas spamot ''Es būšu''. This post has been edited by Ayumi: Apr 22 2007, 16:24 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:53 |