![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Lai būtu par sātanistu, starp citu, nav jātic Sātanam.
Es esmu gandrīz pārliecināts ateists. Es neticu, ka kaut kas pēc nāves notiek, jo man tas izklausās pēc bēgšanas no patiesības, protams, viduslaikos, kad cilvēki ticēja, ka āfrikā cilvēkiem ir tikai pa vienai kājai, vai pa vēl kādai kroplībai, tad varbūt varēja ticēt arī visām reliģijām pēc kārtas, bet, es nezinu, man kaut kā neliekas loģiski visa tā pēcnāves dzīvošana. Tomēr es nebūtu šokēts, ja pēc nāves nonāktu pa taisno pie paradīzes/elles vārtiem. Drīzāk būtu pamatīgs aplauziens. -------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 08:42 |