![]() |
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nju es esmu jau atpakall un darbaa
gaaja ok..... ![]() This post has been edited by aivvv: Apr 22 2007, 14:09 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
nua |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
Bildes vel bus. Par to var neuztraukties.
Žēl par to ka "dezertieru" bija daudz. Tie ir domāti tie cilvēki kas aiz sevis neko nesavāca un no paša rīta aizbrauca atstājot visu sajauktu un miskastē. Atvainojos tiem cilvēkiem kam majās remonts vai darbs. Tādu nebija daudz. Liels paldies Seven of Zero par darbu, par to ka sakārtoja lielāko daļu miskastes, tāpat paldies liels par brokastīm. Paldies arī chiko un tiem dažiem kas palika un piedalijās kārtošanā. Šajā Inčukalnā Hentai skatīšanās nebija. Jo bija cilvēki kas to izpildīja dzīvē. Cilvēki kuri bija Inčukalna bet nav otaku.lv. Ar šādu pasākuma attīstības ātrumu Inčukalnam būs tikai x2 mērķi - 1.Nodzerties; 2.Nodrāzt kādu, publiski. Atvainojos par rupjību. Paldies Shaisukei par to ka viņa tur bija. Žēl ka tā sanāca ar viņas somu ;( Paldies Iori par ūdens pīpi. Paldies viņiem abiem par organizēšanu. Un "PALDIES" tam cilvēkam kas uz Inčukalnu atveda "skinu" baru ![]() Cilvēki kurus es tracinu kaut kādu iemeslu dēļ šo postu nelasiet. Ai neraža jūs jau izlasijāt! ![]() Ha! pwnd by kline. This post has been edited by nua: Apr 23 2007, 10:37 -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:57 |