![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kopš uzzināju, ka svētki, kā, piemēram, ziemassvētki un lieldienas, ir romas imperatora (augustīna??) izgudrojums- patiesībā šajās dienās senie ēģiptieši svinēja ražas svētkus- un bībelē iekļauti tāpēc, lai sariebtu viņiem (tāpat, kā kristieši cēla baznīcas pagānu svētvietās), es neticu vairs nekam, kas nācis ''no dieva'' cilvēka izpratnē, proti bībelei, svētajiem rakstiem, u.c. ja dievs būtu gribējis, lai mēs zinātu, ka viņš eksistē, es tiešām nezinu, ko viņš darītu, bet manuprāt ir muļķīgi no cilvēka - mirstīgā puses kaut ko darīt šajā ''labā'', lai ''izglītotu'' citus. uzdoties par dieva vēstnesi ir muļķīgākais, ko mirstīgais ir iedomājies. man ir savs dievs, kura priekšā es nekrītu ceļos, un kuram neupurēju dzīvniekus. viņš ir tikai mans, nevienam citam, drīzāk kā labs draugs un sabiedrotais, nekā dievišķa būtne.
manuprāt, cilvēkam kā sugai vajag savu vadoni, garīgu atbalstu, atzīnības devēju, kādu, kurš viņu - cilvēku - mīl. un, ja kāds ir gatavs iedot šo ''vadoni'' cilvēkam, viņš to pieņems atplestām rokām, un darīs visu viņa labā. no citas puses - mēš paši valdām par savu pasauli, par dabu un dzīvniekiem, arī par sevi un citiem sev līdzīgajiem. dievs varot tieši to pašu. saskatāt līdzību?? p.s. sword, tu man liecies pēc piecgadīga bērna, kurš uzdod jautājumus no sērijas, kā rodas bērni, un kāpēc zeme nav kantaina. vispirms par mīlestību, tagad par šito. palasi grāmatas, atradīsi ne uz to vien atbildes. This post has been edited by kahi: Apr 23 2007, 18:33 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 08:48 |