![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ticu dievam. Es nezinu, vai ticētu, ja nebūtu manas mammas, bet tas šajā gadījumā nav tik ļoti svarīgi. Ticu arī sātana eksistencei, taču ellei ticu nedaudz savādāk. Elle ir šeit- uz zemes. Gandrīz katru dienu es varu par to pārliecināties un arī Bībele tam ir ļoti daudzas liecības. Zeme pieder sātanam nu jau ļoti ilgi, bet paradīze, ja nu tāda ir, tad arī ir tur augšā- debesīs. Un, cik man ir zināms, tad cilvēkam vienmēr ir dota pēdējā iespēja. Ja nu gadījumā tajā brīdī viņam negaidīti apskaidrojas prāts un sirds kļūst tīra, tad Dievs viņu uzņemt savā valstībā, pat, ja šis cilvēks ir savas dzīves laikā grēkojis. Mūsdienu pasaulē vispār ir krietni grūti dzīvot negrēkojot.
Jāsaka gan, ka es neticu Dievam Kristiešu izpratnē, par spīti tam, ka mana mamma ir Pareizticīgā un pati arī esmu kristīta šādā baznīcā. Es ticu Dievam kā tādam, sauciet viņu par Jēzu, par Allāhu, Budu, Brahmu vai kosmisko spēku. Man vispār ļoti nepatīk tās reliģiju cīņas un, jāatzīst (gan nekā tieši personiska) nedaudz nīstu Jehovas lieciniekus. Bet tikai tāpēc, ka viņi man visu laiku uzbāžas un man jau ir apriebies. ![]() Bībeles patiesumam es ticu tikai nedaudz. Precīzāk- es uzskatu, ka tā ir grāmata, kurā var droši meklēt padomu grūtos brīžos un atbildes uz dažādiem jautājumiem, bet nedomāju, ka tā ir patiesa. Laikam daudz iespaidojos tomēr no Da Vinči koda, par spīti tam, ka tā ir daiļliteratūra, tomēr tajā ir izteikti diezgan pamatoti pārmetumi. Kā reiz izteicās viens cilvēks- pamatīga pļauka kristietībai. ![]() This post has been edited by Kaede: Apr 23 2007, 19:20 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 08:33 |