![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Piedošanu Seto, bet šoreiz Sippim taisnība, un Augstākā vara ir mana lieciniece, es reti, kad nostājos viņa pusē.
Teju vai katrs nākamais tavs teikums ir pretrunā ar iepriekšējo uz ko secīgi un korekti tiek arī norādīts. Tjipa, neticu kā tiek pasniegts UFO (a kā tas tiek pasniegts?), bet viņi ar mums eksperimentē utt. Varbūt es tavu tekstu kaut kā ne tā uztveru, taču tad pacenties rakstīt saprotamāk, jo arī man rodas iespaids, ka tur ar "pamatiedzīvotājiem" saproti, to ko kristietībā sauc par elles radījumiem. Laikam ne tā esi sapratis ...bet tas tā. Var jau būt , ka uzrakstīju ne pārāk korekti un saprotami. Kas attiecas uz Sippa viedokli...viņam pastāv savs viedoklis? Man liekas , ka metājoties ar textiem un domājot , ka ir ļoti gudrs un kad varēs norādīt citiem indivīdiem par viņu nepieskaitāmību , tad es dziļi šaubos par viņa intelektuālo līmenī! Sipps atstāj to manā ziņā vai es domāju pareizi vai nē! Sīpim-jeb sīpolam? Tāka paturi savus komentus pie sevis.......a to dzīvē visādi var sanākt ! Un es vēlreiz uzsveru - KAS TU TĀDS ESI LAI MANAS DOMAS KRITIZĒTU? Esmu nenormāli dusmīgs .....ļoti pat - šitādi izlecēji mani kaitina! This post has been edited by Seto: Apr 24 2007, 12:06 -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Laikam ne tā esi sapratis ...bet tas tā. Var jau būt , ka uzrakstīju ne pārāk korekti un saprotami. Kas attiecas uz Sippa viedokli...viņam pastāv savs viedoklis? Man liekas , ka metājoties ar textiem un domājot , ka ir ļoti gudrs un kad varēs norādīt citiem indivīdiem par viņu nepieskaitāmību , tad es dziļi šaubos par viņa intelektuālo līmenī! Sipps atstāj to manā ziņā vai es domāju pareizi vai nē! Sīpim-jeb sīpolam? Tāka paturi savus komentus pie sevis.......a to dzīvē visādi var sanākt ! Un es vēlreiz uzsveru - KAS TU TĀDS ESI LAI MANAS DOMAS KRITIZĒTU? Esmu nenormāli dusmīgs .....ļoti pat - šitādi izlecēji mani kaitina! Šis ir forums, kura visi var izteikt savas domas, es nepārmetu tev, ka tavs viedoklis ir slikts vai nepareizs, bet to, ka tevis izteiktie argumenti ir pretruna viens otram. Tas, ka tu nevar pareizi noformulēt savu pārliecību. Neviens jau tevi nenoniecina tavus uzskatus un pārliecību. Tika izteikties vajag saprotamāk. Un kas tu tāda būtu lai tevi nevaru kritizēt? ja tu nevēlies lai tevi kritizē vienkārši neko neraksti. UN tas, ka tu esi dusmīgs ar nevienu nesatrauc. nejūtos vainīgs ja visi tavi apvainojumi ir balstīti uz paris apvainojumiem. vai tavuprāt intelektuāla persona par kādu tu sevi uzskati, savu pārliecību atspoguļošanai izmanto apvainojumus? Tākā vis šis vairs neattiecas uz tēmu reliģija, lūgums ja tu velies ko bilst vari izmanot PM. kas attiecas uz reliģiju, ka tādu katram ir iespējas ticēt kam viens vēlas. neviens no mums nezin ir DIEVS vai viņa nav un savas mirstīgas dzīves laika daudzi to nemaz ar neuztinas. tad ja atliek gaidīt nāvi kas ar atbildes uz šo jautājumu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 08:33 |