![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
un ar ko tu esi labaaks? beerniishkjiigaa maksimaalismaa nepienjem nekaadu kritiku, analizeejot tavus dzeestos postus atradu 1/3 no vinju teksta sastaavoshu no pilniigs cirvis, pilndiigs dunduks, cirvis x2 , galiigs eezelis, dolbaks, sippis, siipols, 1 posts ar 100% spama saturu, citi - ar 100% lamaashanos par kritizeeshanas meegjinaajumu pamaniitajaam kljuudaam. un ? vai tad es saku , ka esmu labāks? kur tas tika minēts? Nu palasīji tu manus dzēstos postus....ko tad tādu gudru atradi vai taisni otrādi-? Spams ? Un tu pats esi ļoti precīzs un nekad nemet spamu iekšā...tie ir tikai pretjautājumi tev- jo tu pats šinī topikā uztaisīji oftopiku ne? Tātad neesmu viens , kas melns jātaisa.....man tikai biki interesanti paliek vērojot dažu labu indivīdu reakciju......nu ja jau Jūs te esat tik labi ziglītoti un uzskatat manus izgājienus par bērnišķīgiem ..ko tad reaģējat? Tāka mīļie bērnudārza iemītnieki tai skaitā arī es, jeb smilšukastes apmeklētāji (domāts-forums) - es jau šiet members esmu diezgan ilgi un 99% šeit vēl nebija , kad es jau pirmos postus metu iekšā...man šis forums noder par lasāmvielu un to ko nezinu nemuldu ar to izriet , ka mani posti netiek pārāk mesti posta pēc..daži izņēmumi ir bijushi.... tad nu tā vaisr no manis nebūs nekādu oftopiku un ar to šo sadaļu vairs nepiesārņošu! best regards - seto -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
tad nu tā vaisr no manis nebūs nekādu oftopiku un ar to šo sadaļu vairs nepiesārņošu! best regards - seto Nevaiga atkārtot citu kļudas... ![]() Droši raksti - neviens tev nekā nepārmet. Protams, ka te ir daudz cilvēku, kas mēģinās tev oponēt un apstrīdēt tevis teikto. Bet taču pats saproti, ka sākt lamāties vēl tavā vecumā ir pavisam bērnišķīgi. Kāds uzraksta citas domas, bet tu uzreiz par sīpoliem. Nav stulbi, ne?! Taču daudzi, kas te varbūt nepiesakās, dala gan tavas, gan sippa domas. Esam taču tik dažādi... ![]() Tāka ievelc dziļāk elpu un nomierinies - izdomājot ko vēl interesanta iepostot. Un protams tava senā atrašanās te ne ko nenozīmē. Vai nu kāds var uzrakstīk kā laba, vai te jau gadiem sēž un leik smailiņus un bildes. Būs jau labi... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 08:34 |