![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nezinu kā jūs, bet man piederu pie Čaka Norisa reliģijas. Nezinu kā citi, bet es arī... "In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger Had better know the truth of wrong from right, Cuz the eyes of a ranger are upon you, Any wrong you do he's gonna see, When youre in Texas look behind you, Cuz that's where the rangers are gonna be" Šo es katru vakaru tēvreizes vietā skaitu. Un kas pat svarīgākais, Čaks Noriss ir spēcīgāks par visiem ...ja neskaita Bruce Lee, bet viņš jau ir mirisl'diz ar to zaudējis savas dievišķās spējas. Vēl viens būtisks moments. Volkera labā roka ir melnādainais, bet kreisā sieviete. VAi nav jauki? Nekāda rasisma vai dzimumu nevienlīdzības, lūk to es saucu par svēto trīsvienību. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
Šo es katru vakaru tēvreizes vietā skaitu.
Un kas pat svarīgākais, Čaks Noriss ir spēcīgāks par visiem ...ja neskaita Bruce Lee, bet viņš jau ir mirisl'diz ar to zaudējis savas dievišķās spējas. Vēl viens būtisks moments. Volkera labā roka ir melnādainais, bet kreisā sieviete. VAi nav jauki? Nekāda rasisma vai dzimumu nevienlīdzības, lūk to es saucu par svēto trīsvienību. amerikāņiem vienkārši katrā filmā ir jāatstrādā savi procenti melnādaino. pat tāds likums pastāv filmu industrijā. ja tavā filmā visi ir baltie, tu esi rasists, ar tevi tiesājas, u.c. tā kā tas nav jauki, bet tam tā jābūt. par čaka norisa eksistenci ar segvārdu dievs, es arī varētu atbalstīt. kā nekā, kurš gan cits ir spējis aizskaitīt līdz bezgalībai un atpakaļ...divreiz. ja tā padomā - kamēr man nepierādīs, ka dievs eksistē, es viņam neticēšu. thats all you mortals!! This post has been edited by kahi: Apr 26 2007, 20:04 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 08:43 |