![]() |
![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Divi no maniem zīmējumiem:
![]() ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
hmmm darbs ir ok, bet piekriitu skaneris su**..
bet nu ok ... vieniigais kas man liekas kas ir diivaini ir tas ka meitenei mati augshaa izkataas mazliet uzpuusti.. apmeeram taa kaa krievenem veidotaas cholkas... ![]() bet nu ok taa jau ir labi.. un pie eenaam nav jeegas piesieties, protams buutu jau ok ja buutu labakas bet jaanovelj kkas arii uz skaneri... ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
hmmm darbs ir ok, bet piekriitu skaneris su**.. bet nu ok ... vieniigais kas man liekas kas ir diivaini ir tas ka meitenei mati augshaa izkataas mazliet uzpuusti.. apmeeram taa kaa krievenem veidotaas cholkas... ![]() bet nu ok taa jau ir labi.. un pie eenaam nav jeegas piesieties, protams buutu jau ok ja buutu labakas bet jaanovelj kkas arii uz skaneri... ![]() Mjā.. Nez kkāds ēnojums tur bija, bet kad ieskanēja tad izskatijās otrādāk!Partiem matiem..Tas ir spec tāda frizūra! DIE skaneri DIE!!! Nē, nu, nē nemirsti!Kā tad es pārējos darbus ieskanēšu?! XD XD XD -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:57 |