![]() |
![]() |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
shitie tapushi peedeejajaas divaas dienaas...
![]() ![]() This post has been edited by Pinkpanther: Dec 29 2006, 00:21 -------------------- |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
es gan atšķirībā no Mishelin teikšu ka man ļoti patīk gan orģināls, gan arī izkrāsotais variants. krāsas interesantas, un galvenais, ka nav nekā par daudz (tieši par krāsām runājot.) ļoti patīk mati un kleita (vienkārši dievīga.) nu nav vairs ko teikt. manuprāt ideāli. varbūt Pinkpanther vajadzētu zīmēt lineartus, un zeloco tos visus izkrāsot tik par stilīgi, un smuki kā šo. labs pāris iznāktu (nepārprst) XD
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
es gan atšķirībā no Mishelin teikšu ka man ļoti patīk gan orģināls, gan arī izkrāsotais variants. Es jau neteicu ka darbs ir nesmuks.. ![]() ![]() Un velll man nepatiik ka uz matiem kas ir otrajaa plaanaa tu esi uzlicis blur, Nezinu ko tu esi meegjinaajis panaakt vainu depth of field vai kaut ko citu bet katraa zinjaa izskataas drankjiigi un galiigi nevietaa... Tas ka es sitaa piesienos nenoziimee ka man sitas darbs nepatiik es vienkaarshi noraadu uz kljuudaam kas padariitu darbu velll satriecoshaaku ![]() Aaa un kas vell kreisaa kruuts izskataas ka buutu nokaraajusies kaa vecai vecenei ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Mishelin: Apr 28 2007, 21:45 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:09 |