![]() |
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Tuvojas sestdiena un tuvojas baigaa diskoteeka Anime stilaa.
Nav jau mums tik biezzi biju6i 6aadi pasaakumi, taapeec te buus jum Info par 6o Tusssu Datums: 28.apriilis (Sestdiena) Laiks: 22.00-04.00 | 5Ls- 04.00-07.00 | 3Ls- Gadu ierobezzojums: +18 (Hm... Var sanaakt. ka no 20 gadiem. Ceru, ka es 6aubos) Ar vietaam ir kaa ir (ceru ka pietiks!!!) Tas pats tika krievu valodaa + Info Kluba kar6u iipa6niekiem http://www.larocca.lv/larocca/main.php?men..._date=28/4/2007 This post has been edited by gramozeks: Apr 26 2007, 11:41 |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Kā jau te minēja - no anime mūzikas nebija ne smaaks
![]() un atkal kā jau to te paredzēja GO GO danceres bija saģerbtas kā japāņu skolnieces utt ![]() ![]() ![]() Neateceros cikos - pa cik vnk nemaz i nelūrēju plkst. notika erotiskais šovs ![]() ![]() ![]() Ta tur bija izkarināti plakāti - viens no tiem bija ar tekstu I Love Heantai ![]() Drinku piedāvājumam kautkā nepievērsu uzmanību vai tur bija kkas jauns sakarā ar šo dienu. Nu un ta kkur nakts vidus daļā bija 1 smagnējs coplays - jebogu cik tāds kostīms varētu maksāt - HVZ - es domāju ka ļoti dārgi - Perfekts PREDATORS (no filmas kur galvenajās lomās bija Arnolds kurš Švarcnegers uzvārdā) jebogu predators izskatijās AFIGENNA ![]() ![]() Katrā ziņā es nievienu no mūsējiem tur neredzēju or neatpazinu ![]() ![]() P.s. gan jau vēlāk laroccas hompage parādīsies bildes no šī tusiņa ![]() Un laikam derētu apdeitot profila bildi - a to pa 3 gadiem esu bikiņ izmainijies This post has been edited by Spectre: Apr 29 2007, 08:59 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:50 |