![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Te buus buus mani skriceleejumi, ja beidzot sanjemshos un mani netraucees uztaisiishu arii kadu lielaaku un kraasainu darbu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Ā, kāpēc plecu sargs tikai uz viena pleca? Nesaku, ka nepareizi, bieži nākās redzēt tādus, bet kāpēc tā? ¦D Nu jau no senseniem laikiem ir taa iegaajis ka karaviiri neesaa vairogu uz kreisaas rokas(shaadi vislabaak izvairiities no ievainojumiem sirdii, kas parasti ir letaali, un itkaa taapeec arii kreilju ir saglabaajies mazaak liidz muusu laikiem ![]() Nu vismaz pats es gan redzu daudzas nepilniibas darbaa "meitene ar piekarinju" ,bet paldies par uzmundrinaajumu, tagad buus stimuls vairaak laika veltiik ziimeeshanai. ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:03 |