![]() |
![]() |
mundios |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga ![]() |
Šie mani pirmie zīmējumi, nesen vien sāku tāpēc neesiet skarbi
![]() Otrais zīmējums man ir jau iekrāsots fotošopā. This post has been edited by mundios: May 6 2007, 22:04 Attached thumbnail(s) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
vai tu iedvesmojies no citiem shii foruma iemiitniekiem, kas 2. pasaules kara vaacu karaviiru sharma valdzinaati ziimee tos? Vismaz vinji arii rada mistisku auru ap saviem teeliem, kas speej valdzinaat skatiitaajus. Tachu paskatoties uz tavu darbu un taa pretruniigajiem simboliem rodas iespaids, ka tu to uzziimeeji kaa mashiina pilniigi neiedzilinoties ko dari.
-------------------- No name superhero
|
mundios |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga ![]() |
vai tu iedvesmojies no citiem shii foruma iemiitniekiem, kas 2. pasaules kara vaacu karaviiru sharma valdzinaati ziimee tos? Vismaz vinji arii rada mistisku auru ap saviem teeliem, kas speej valdzinaat skatiitaajus. Tachu paskatoties uz tavu darbu un taa pretruniigajiem simboliem rodas iespaids, ka tu to uzziimeeji kaa mashiina pilniigi neiedzilinoties ko dari. Ir tā, ka es esmu neprātīgs vēstures un īpaši Otrā pasaules kara izzinātājs, esmu izlasījis neskaitāmas grāmatas par to, kā arī interesē Nacionālsociālistu laiki Vācijā un viss ap to. Tā nu Es pamēģināju kautko no WWII uzzīmēt lai gan neesmu nekāds profesionālis ![]() This post has been edited by mundios: May 6 2007, 21:57 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:24 |