![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
5. maijā klubā Alkatraz (Kr. Barona 88, pretī Rīgas Sporta pilij) tiek organizēta anime party uz visu nakti, no 17iem līdz 5iem (nepilngadīgiem - līdz 23iem, ieeja būs lētāka).
Programā: - DJ konkurss (DJ skaits ierobežots! kas jūt sevī spēkus piedalīties, rakstat man vai Ha-sanam) - attiecīgi, kur dīdžeji, tur arī mūzika - nu un, protams, anime, daudz anime! Bet sakiet, ko Jūs gribētu redzēt. Kā teiksit - tā būs, programa vēl nav izveidota. Jāsavāc kādi 70 cilvēki, tādā gadījumā ieeja maksās kkur ap 3Ls. Ja būs mazāk cilvēku, tad būs pāri pa 5Ls. Papildinājumi sekos. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... Es domaaju, ka labi vien bija, ka neatnaaca lielaakaa dalja, jo noteikti vinjus no turienes buutu padzinu6i apsargi nepilngadiibas deelj.
Vinji no teikti nebuutu apmierinaati!!! ![]() Starp citu 18+ arii lika ciest, jo tos izdzina jau 2 no riita!!! ![]() ![]() Tad nu taa! Man liekas, ka pasaaciens ir neizdevies, bet veerojot 6o to organizee6anas jomaa, mees varam maaciities no kljuudaam un citreiz ruupiigaak paardomaat visu (vai daljeeji paardomaat visu). Taatad uz pasaakumu neieradaas lielas cilveeku masas. KAAPEEC??? O_o ??? Man liekas dezinformaacijas deelj. Vajag speet cilveekus piesaistiit ar kaut ko interesantu un vienreizeeju (citreiz padomaasim!) Mmmmmm..... Gribu pieveerst uzmaniibu Anime programmai. Animei pasakumaa ir jaabuut vienkaar6i izprotamai neviss psihologjiskai (Daudzi meedz prasiit: "Bet par ko tu gaja runa??? O_O???"). Es labpraaat ieteiktu, kaut ko smiekliigu vai asinjainu. Tad cilveeki vai nu smietos liidz asaram vai nu nemeegjinaatu guleet vai garlaikoties (taa biezzi notiek). Un jaa Animei ir jaabuut Jaunai nesvis 100 reiz skatiitais, tad jau protams gribeesies labaak pasnaust nekaa skatiities Anime. Luuk taa!!! ![]() Par izklaidem. Cilveeki ir ar kaut ko jaanodarbina! Ko mums vislabaak patiik dariit??? Speeleet speeles uz PC, Sonika vai Twisteru, dzert Alu draugu lokaaa, izrunaaat kaadu nesen redzeetu Anime seeriju vai filmu. Man vienkaar6i ir taads ieteikums. Davajte sariikosim pasaacienu uz kuru mees visi gribeetu iet!!! ![]() Man padomaa ir pirts, protams viss veel nav skaidrs, bet Texts: "8Ls- stundaa" mani ir ieintregjeejis, taapeec es vareeetu pacensties kaut ko taadu noorganizeet!!! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:40 |