IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> LŪDZU NELINKOJAM BILDES UZ CITIEM RESURSIEM!
Roze
post May 6 2007, 18:50
Post #1

Hakushaku

Group: Kage

LŪDZU NELINKOJAM BILDES UZ CITIEM RESURSIEM!

Ne uz kādiem photobucket / citiem forumiem vai saitiem..

Ja bilde ir jauka nokopējam pie sevis un caur bildes ievietošanas pogu IPB Image liekam uz otaku.lv

Tas nav tāpēc ka mums nepatīk citas lapas, bet gan:

1) mēs nepamatoti tērējam citu cilvēku resursus
2) bieži vien šīm lapām ir zināma aizsardzība.. lai arī bildi ieliekot tu pats to redzi, citi foruma apmeklētāji nē
3) var gadīties ka bildes no lapām tiek dzēstas - līdz ar to neviens nekad vairs neredzēs tās arī šeit..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Revol
post May 8 2007, 12:53
Post #2

Koushaku

Group: Chuunin

QUOTE(Roze @ May 8 2007, 12:13) *

Vai var notestēt tagad?

Uzlabojums ir, bet kvalitaates degradaacija tomeer ir ieveerojama:
Old Otaku vs. New Otaku vs. Not Otaku

Pashlaik es HR bildes resizeoju ieksh Photoshop vai paint.NET uz izmeeru kas ir vai nu 1600 vai 2000 pikselji platumaa uz seivoju jpg failaa ar 95% kvalitaati, vai taadu kvalitaati lai bilde buutu zem megabaita ko likt [img] tagos apskatei un biezhi vien lieku papildus linku uz origjinaalu [ar [url] tagiem], jo man uz webspace gan vietas gan bandwidth ir atliku likaam.
Taadeelj gribeetos zinaat, ja apskatei bildi caur bildes ievietošanas pogu ieliek ieksh okatu.lv, vai buutu atljauts likt papildus linku [url] tagos bez [img] tagiem uz originaalbildi ja taa ir hosteeta citur? Lai cilveekiem buutu iespeeja tikt pie pilnas kvalitaates bildes, ja nu vinjiem ir veelme to taalak izmantot.
Un ja nav nosleepums, vai pilniigi visas bildes tiek veelreiz paarkompreseetas, vai ir kaut kaadi izmeeri ko tikai paarsniedzot taas tiek paarkompreseetas.

--------------------
IPB Image
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 21:54