![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Es te tā padomāju vai kāds tic dievam vai sātanam un vai ir kāka atšķirība starp viņiem jo ja tu dari grēkus tad tu nonāksi elē jeb pie (velna). bet kā lai dara tikai labu ja nogalināt ir grēks tad es esu grēkojis jo uz manas sirdsapzinas ir simtim knaušu un kukainu u.t.t. Bet nejau tas ir tas galvenajs kā lai zin vai ir tas (dievs vai nav un vai ir sātans) tas ir tas unikālais jautājums visiem jo kautkam ir jātic vaine. ja gribat nosodiet mani par (zaimošanu) bet man tas ir gluži vinalga ir viņi vai nav. vai arī ka mēs atdzimstam citā dzīvē par citām radībām kada tam nozīme galvenais ka šinī dzīvē mes mirstam vaitad ne????
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu varbūt man arī kādas muļķības parakstīt...
Latvijā saradās ļoti daudz reliģisku sektu. Ziņās par to stāsta pat (es nezkāpēc ziņas skatos... jāpārstāj to darīt. TV Ziņas=evil (pilnas ar negatīvu informāciju)). Sektas aug abnormālā ātrumā, Latvija kļūst par Eiropas sektu centru. Cilvēkiem laikam darīt nav ko un kļūst traki. ![]() Reliģija ir bīstama. Cik nu es atceros, pirms gadiem 15 lasīju bērnu bībeli - seno laiku vēstures grāmata ar fantasy elementiem. Vēturi mēra karos. Sākas viens karš, pēc tam beidzas un sākas nākošais. Ar nagliņām cilvēkus pasit vēl. Tikai te vēl parādās kaut kāds Dievs, kam patika pašaudīties ar Fireballiem, Lightningboltiem un it sevišķi patika ar ūdens elementu papludināt pasauli. Bērnu grāmatās tādu vardarbību apraksta... vienkārši šausmas. Īstajā pieaugušo bībelē laikam kaut kāds Elfen Lied notiek vispār. Samāca bērniem velns zina ko ar tām bībelēm, un pēc tam sarodas visādas reliģiskas sektas ar visādiem jauniem izdomātiem blakusstāstiem. Pēc tam sāk uzmākties visiem, prasīt naudu, piedalītie trakos pasākumos (cik nu es pa TV redzēju... vispār jāpārstāj skatīties TV. TV=evil) Vispār man liekas, kā fantasy būtne, Dievs un Sātans ir viens un tas pats. Staigajot pa ielām gar visādām dīvainām baznīcām, nevar zināt kas tur par sektām atrodās un ko tie dara. Kurš pielūdz Dievu, kurš Sātanu nevar atšķirt. Ieies kādā baznīcā nezin, kas ar tevi notiks. Es vispār cenšos no reliģijas turēties pa gabalu. Vot tikai dīvaini, ka daudzi te ir, kas tic Čakam Norisam. ![]() Ja es kādam ticētu, ta varētu ticēt, piemēram, Inuyasham. Bet tā nav reliģiska ticība, bet vienkārši normāla otaku-cilvēka ticība. ![]() This post has been edited by Hikaru: May 6 2007, 20:04 |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Vot tikai dīvaini, ka daudzi te ir, kas tic Čakam Norisam. ![]() Čaks Noriss labi ruupējas par dīvianīšiem ![]() Taču tos, kas netic tam - gaida mokpilna un parasta dzīve. ![]() Un, ja neesi pamanījis, tad viss topic te ir pavisam citam tēmā. Šādus jautājumus tu vari uzdot jebkuram postam te. Visa dzīve nav tikai kaut kāda nozēlojama Anime vien! Ej labāk nopērc kādu suvenīru netā, atbalstot savu ticību... Un piepildi savu dzīves un eksistences misiju ![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Čaks Noriss labi ruupējas par dīvianīšiem dry.gif C'mon, Čaks nerūpējās nepavienu. Mēs vnk viņam pielabināmies lai izdzīvotu. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 08:52 |