![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Vai kāds vispār vēl bez manis vēl ir viņu redzējis???? Anime ir tiešām superīga...
![]() ![]() ![]() ![]() plus man ir tāda ziņkāre uzzināt kur tas sasodītais (skat.pēdējo bildi) džeks strādā!!!!! esmu tikusi jau līdz 9-tajai epai un vēl nezinu.. a viņš tikai pazūd un atgriežas ar žūksni naudas!!! ![]() un ja man kāds pateiks kur viņš strādā... panākšu un iekodīšu kājā!!!! ![]() papildinājums: neviens tātad neskatās... ![]() tiku līdz 13 epai un uzzināju kāda izskatās viņa istaba!!! GRIBU ZINĀT KUR VIŅŠ STRĀDĀ!!!! ![]() |
![]() ![]() |
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
Man liels prieks ka ari Latvija kads ir skatijies sho lielisko anime! Es par to uzzinaju tikai tapec, ka Taivana nupat reklame live action movie, nu un ta sanaca ka paris dienas noskatijos visu no sakuma lidz beigam.... vienreizeji!!! man liekas, ka katrs var atrast pareleles ar savu dzivi, turklat nebija nekadas saldas beigas, kad visi ir laimigi! Varu mierigi atzities, ka vairakas reizes apraudajos. Beigas bija viekarsi super- ar medus un chetrlapu abolina sendvichu...
Noeikti iesaku visiem noskatities un ari izlasit mangu! un vel- muzika ir super, daudz dziesmas no vienas no manam miljakajam japanu grupam- Spitz!!! (tagad klausos 'Sakana", dziesma no 10 epas, vienkarsi izcila!) pedeja serija tiesam Takemoto ieskanotajs nomainijas, bet man jau liekas, ka tapat bija loti labi! klist baumas, ka autore rakstis turpinajumu, nu ne tiesi, bet ta saucamo spinoff, loti jau gribetos ticet, ka ta ir taisniba. gribas vel paturpinat, ka 1 sezona man likas vislabaka- vissabalansetaka sajutu zinja. otraja sezona bija brizhi, kad story likas biski pastiepts, bet kopiespaidu tas nebojaja. Tiem, kas noskatijusies- vai jums ir kada miljaka epizode? Chara? (atzishos, ka Hagu man pirmas 2 sezonas drausmigi krita uz nerviem, mana izpratne vina bija parak berniskiga un neizprotama, tikai pedeja sezona tika dots kads ieskats vinas sajutas) Laikam man vistuvakie bija Takemoto un Yamada, varbut tapec, ka daudz kas tika stastits no vinu perspektivas un vareju ar viniem identificeties vieglak. un Morita ir vienkarsi super! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:41 |