![]() |
![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Divi no maniem zīmējumiem:
![]() ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man liekas es mirstu... ![]() nu nevajag jau tā. cilvēks vēl ir mācību stadijā. P.S. un nevajag arī spamot! >_< tā par darbu.. mati ir ok, foniņš interesants, bet tev vajadzētu paskatīties proporcijas. acis diezgan labas (vismaz vienādas), tikai galvas forma nav laba (tāda apaļa XD). un mani ļoti priecē tas, ka rokas nav kā divi mieti!^^ tev vēl daudz jātrennējas. palūdz māsai padomu ![]() P.S.2 lai nebūtu baigais off topic. saproti shatako, mūsu mīļais draugs enigmo domā, ka ir baigi kruts artists (kas varbūt arī ir), un tagad raksta ka tu zīm;e tik slikti, ka viņš tūlīt nomirs. ![]() This post has been edited by Asuka: May 23 2007, 15:02 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
man liekas es mirstu... ![]() nu nevajag jau tā. cilvēks vēl ir mācību stadijā. P.S. un nevajag arī spamot! >_< tā par darbu.. mati ir ok, foniņš interesants, bet tev vajadzētu paskatīties proporcijas. acis diezgan labas (vismaz vienādas), tikai galvas forma nav laba (tāda apaļa XD). un mani ļoti priecē tas, ka rokas nav kā divi mieti!^^ tev vēl daudz jātrennējas. palūdz māsai padomu ![]() Nop! Mana māsa jaunu tiešām nepalīdzēs! Un kur nu vēl ar prieku! XD Labi kādreiz jau viņa man palīdz.. :3 Nesaprtu Enigmo! O_Ō Jā piekrītu Asukai! Nav ko spamot! >.< -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:28 |