![]() |
![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Yo dudes!
Šeit ir mani 2006 artworki! Uzmanīgi ar komentiem, riskējiet ar dzīvību! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Šamējie artworki ir tikai skices, tapēc nav īpaši kvalitatīvas! This post has been edited by enigmo: Jun 7 2007, 09:29 |
![]() ![]() |
trey |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 23-May 07 From: Latvia | Riga ![]() |
Nu es personīgi uzskatu, ka skices nav jēgas likt...jo pirmkārt tur ir uz ātru roku zīmēts, otrkārt nav apstrādāts....Bet!...
![]() ![]() P.S. Pirms, jūs ļautiņi komentējat kko, izlasiet, ka tās ir tikai skices!!! ![]() -------------------- ![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Nu es personīgi uzskatu, ka skices nav jēgas likt...jo pirmkārt tur ir uz ātru roku zīmēts, otrkārt nav apstrādāts... Pilniigi nepiekriitu.... MEt tik droshi skices iekshaa ![]() Peedeejie darbinji jau ljoti smukinji... gaidu naakamos ![]() -------------------- ![]() |
trey |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 23-May 07 From: Latvia | Riga ![]() |
Nu es personīgi uzskatu, ka skices nav jēgas likt...jo pirmkārt tur ir uz ātru roku zīmēts, otrkārt nav apstrādāts... Pilniigi nepiekriitu.... MEt tik droshi skices iekshaa ![]() Peedeejie darbinji jau ljoti smukinji... gaidu naakamos ![]() Nu gudrīt...lai paliek... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:38 |