IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Parasite Eve 2
enigmo
post May 25 2007, 13:10
Post #1

Unregistered

Nu čiki briki, superīga adventure/action/horror anime spēle! smile.gif žēl tikai, kad spēle ir tikai uz PSOne... sad.gif
Tipa taisa ar cilvēku šūnām experimentus un notika nelaimes gadījums, galvenais organisms kļuva patstāvīgs un kontrolē citus experimentus... , tā nu sanāca kad galvenā varone (Aya Brea,detektīve) saskārās ar daudziem mutantiem un sāka savu ceļu... wink.gif

By the way, taisam kārtējo aptauju, starp tiem kas zin šamējo spēli! cool.gif

IPB Image

--------------------------------------------------

Favorite Character :

Cleared :

Best Rank :

Max Score :

Max Damage :

Favorite Enemy :

Favorite Boss :

Favorite Weapon :

Favorite Parasite Energy :

Gadījumā ja nezinat neko varu jūs iepazīstināt! wink.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Favorite Character : Aya Brea

Cleared : ~15

Best Rank : S

Max Score : ~600,000 pts

Max Damage : ~4867

Favorite Enemy : G.O.L.E.M. Soldiers

Favorite Boss : Burner Boss

Favorite Weapon : Mangust (Magnum)

Favorite Parasite Energy : Pyrokinesis

Starpcitu tā starp geimeriem runājot, kāds ir atradis to black card un ticis iekšā šeltera armory? Es nevarējo, jo amn disks gļukoja! mad.gif ph34r.gif

This post has been edited by enigmo: May 25 2007, 15:04
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
enigmo
post May 25 2007, 22:15
Post #2

Unregistered

Un vispār man ir šādas tādas pārdomas attiecībā uz šo forumu...
Jūs saucat sevi pa baigajiem otaku, jautājums vai jūs vispār ziniet ko nozīmē šis vārds?Otaku tie nav tikai tie cilvēki, kuri skatās kkaādas anime Tv epizodes un filmas, tie ir cilvēki kas lielāko daļu sava laika velta anime. Paskaidrošu ko es domāju zem vārda anime... anime tas nav tikai seriāli vai filmas, tās ir arī spēles (to jums vajadzētu zināt), šajā gadījumā ne tikai mūsdienu jaunās spēles. Īstiem anime fanātiem IR jāzin tādu klasiku kā manis izliktās spēles... jo tie savlaik bija īsti šedvri, varbūt grafika nebija tādā levelā kā mūsdienās, taču sižeta jomā, tās pārspēja un turpina pārspēt lielu daļu tagadējo spēļu! ph34r.gif

p.s. šitas nav spams!!!
Mani tracina jūsu attieksme pret cilvēkiem, šajā gadījumā mani, tikai tāpēc kad es izsaku kritiku! mad.gif

This post has been edited by enigmo: May 26 2007, 00:43
+Quote Post
Roze
post May 25 2007, 23:19
Post #3

Hakushaku

Group: Kage

QUOTE(enigmo @ May 25 2007, 22:15) *
Un vispār man ir šādas tādas attiecībā uz šo forumu...
Proti?

Jūs saucat sevi pa baigajiem otaku, jautājums vai jūs vispār ziniet ko nozīmē šis vārds?Otaku tie nav tikai tie cilvēki, kuri skatās kkaādas anime Tv epizodes un filmas, tie ir cilvēki kas lielāko daļu sava laika velta anime.
Diemžēl izskatās ka arī tu tā īsti nezini ko nozīme un izsaka termins "otaku" .. Visādā ziņā tas nav nekas pozitīvs un neviens sevi īpaši tā nesaukā jo vārds "velta" ir jāaistāj ar apsēstība smile.gif

Paskaidrošu ko es domāju zem vārda anime... anime tas nav tikai seriāli vai filmas, tās ir arī spēles (to jums vajadzētu zināt),
Anime ir animācijas.. Protams ir spēles / filmas, kas satur animes un tās elementus, taču šaubos vai vēl kāds ar to saprot "anime"

Mani tracina jūsu attieksme pret cilvēkiem, šajā gadījumā mani, tikai tāpēc kad es izsaku kritiku! mad.gif
Nu komunikācija un indivīdi ir dažādi.. Naids vai mīlestība galvenais lai nav vienaldzība smile.gif
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23 July 2025 - 19:18