![]() |
![]() |
trey |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 23-May 07 From: Latvia | Riga ![]() |
Vnk pikčeri!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pikčeri veltīti manai meitenei....nolēmu jums parādīt! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by trey: May 23 2007, 14:05 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nu, pirmkārt, tev EXILA jāēd biezpiens, lai atcerētos, ko tu teici, ka kkur jau tādu redzēji...!!;) Un tas enģelis ir veltīts vienai manai paziņai, izdomāts ir paša spēkiem! Nu es jau nezinu, maybe tu sēdi naktīm netā, lai iedvesmotos... ![]() Nezinu un negribu zinaat ar ko tevi maajaas baro, bet manu nicku tu vienalga neproti rakstiit! Kaa arii es nekur neseezhu, lai iedvesmoties... gribeeju pateikt, ka biezhi vien vienkaarshi cilveeks veerojot citu darbus, neapzinaati paarnjem sev kautko no redzeetaa stila un tas ir neizbeegami. Un man patieshaam likaas ka es redzeeju liidziigu darbu kautkur. iisteniibaa es baigi liidziigu engeliiti kautkur jau redzeeju, shkiet ka uz diska vaacinja. Labi baigi liidziigu darbu neredzeeju, liidziigus gan - es tagad apmierinaats? -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:35 |