![]() |
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Mans forshais kraasainais ziimeejums! Ko par vinju teiksiet? ![]() This post has been edited by Catgirl: Jan 15 2007, 22:33 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE ejj kaaast! xD tas ir speciaali < lai piedod pufiigumu ![]() Phe. Speciāli? Nevarētu gan tā teikt, to tas pufīgums ir totāli neizdevies, nemaz nerunājot to, ka tās meitenes viduklis ir daudzkārt par tievu. Fons kautkāds šķibs - neliekas, ka tu jūti balansu zīmējot to. Ieteikums. Izmet zīmuli miskastē un nekad nevienam [jā! pat ne savai mammai!] nerādi savus crapus. Būs mazāk jāpiepūlē rokas, lai uzrakstītu šeit kādu nievājošu postu. =w= |
Catgirl |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Ieteikums. Izmet zīmuli miskastē un nekad nevienam [jā! pat ne savai mammai!] nerādi savus crapus. Būs mazāk jāpiepūlē rokas, lai uzrakstītu šeit kādu nievājošu postu. =w= zini, tomoko, atslaabsti. iedzer karstu kumelīšu tēju un pārdomā ko tu pateici. ![]() EDIT: ŠIS DARBS IR TICIS NOZIMETS!!!!! This post has been edited by Catgirl: Jun 6 2007, 15:53 -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
zini, tomoko, atslaabsti. iedzer karstu kumelīšu tēju un pārdomā ko tu pateici. ![]() Sorry, ar tā posta rakstīšanu aizgāju par tālu. Man jau dažreiz ir tāds paradums savu slikto garastāvokli izgāzt uz citiem.. Neņem to postu pie sirds.. Par līnijām - ir takš ok, nav jau tik traki. Es pati varu ieteikt vispirms ar ļoti cietu zīmuli ieskicēt cilvēka apveidus un tad ar mīkstāku (bet ne pārāk mīkstu) zīmuli vai melnu pildsplavu/rapitografu pārvelc līnijas. Zīmējumam būs labāka kvalitāte. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:42 |