![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Vai ir kaadam gadijies satikt reaalaa dziivee cilveekus kas liekas kautkaa ljoti liidziigi kaadiem animes/mangas varonjiem? Nu jaa, "Juus esat paaraak daudz skatijies animi, ja...."
![]() Pagaajushajaa gadaa redzeeju kaadaa s.marketaa ieperkoties Iori no I"S mangas ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 26 2004, 17:02) Uniformu sistēma padomju laikos bija jauka. Tas latvieši to izjauca lai tikai iespītētu PSRS. Tie mini svārciņu tax būtu rihtīgi labi, nāsīs būtu korki jāsprauž ![]() Un puišiem uniformas ir vaidzīags kā ēst. Savādāk, ja tagad paskatās kā tie skolnieki gērbjas, reizēm, smieklus nenoturēt. Cits par citu krutāks un stilīgāks, līkām mugurām vazājas un tās kustības... ![]() Skolas formas ir runga ar diviem galiem. Pasjam bija tā laime skolas gaitas saakt 1990. gadā, un tiko bija atcelta visa oktobrēnu, pionieru un līdz ar to arī formu padarīšana. Tagad par plusiem un mīnusiem: + akcentē piederību konkrētai mācību iestādei; mazina sociālās atsķirības skolēnu starpā apģērba ziņā (lai gan tas ir visai strīdīgs +); disciplinē skolēnu (fromai jābūt tīrai, kārtīgai, utt.). - ierobezjo skolēna radosjo garu (vismaz apģērba ziņā); rodas problēmas, ja forma saplīst, bet nav maiņas formas; dazjiem tās nesķiet ērtas. Runājot par to, kas ir finansiāli izdevīgāk, arī sjeit nav vienprātības, ir skolēni, kuri drēbes pērk tikai second-hand veikalos, tad viņiem formu ieviesjana sitīs pa kabatu vairāk, kā līdzsjinējā"liberālā"kārtība, turpretī daudziem, formas variants izrādīsies lētāk. Es vairāk sliecos, ka formām jābūt elitārās mācību iestādēs, bet vienkārsjļauzjiem tas nav nepieciesjams. P.s. Kas attiecas uz mini svārciņiem, Šinobi-sama, nezinu vai tev korķi neizspruktu no sņukura laukā ieraugot 150 kg celulīta blāķi valsējam apkārt starpbrīdī (mini svārkos). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 01:54 |