![]() |
![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Yo dudes!
Šeit ir mani 2006 artworki! Uzmanīgi ar komentiem, riskējiet ar dzīvību! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Šamējie artworki ir tikai skices, tapēc nav īpaši kvalitatīvas! This post has been edited by enigmo: Jun 7 2007, 09:29 |
![]() ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To Asuka :
Nu par treyu tu smagi kļudies (par tām novirzēm...), zīmējums ir vecs un viņam arī nav bijusi domāta cita jēga kā prikols! ![]() To Kikyou: A man tāda attieksme ir pamatota, tādā veidā (tieši un konkrēti pasakot ) var panākt daudz vairāk, nekā visu laiku laizot citiem dirs*s... un starpcitu tādā veidā var redzēt daudzu ''objektīvo'' viedokli ![]() To Art: Nu karikatūras vairs nebūs, varbūt kāds nopietnais darbs sanāks kā karikatūra! ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
To Asuka : Nu par treyu tu smagi kļudies (par tām novirzēm...), zīmējums ir vecs un viņam arī nav bijusi domāta cita jēga kā prikols! ![]() To Kikyou: A man tāda attieksme ir pamatota, tādā veidā (tieši un konkrēti pasakot ) var panākt daudz vairāk, nekā visu laiku laizot citiem dirs*s... un starpcitu tādā veidā var redzēt daudzu ''objektīvo'' viedokli ![]() To Art: Nu karikatūras vairs nebūs, varbūt kāds nopietnais darbs sanāks kā karikatūra! ![]() Un ko tad tu esi panācis? ![]() Dirs*s nav jālaiza, starp citu. Tev laikam nekādas zināšanas par parasto pieklājību un korektu izturēšanos pret citiem. Ja vēl nesen bija cerība, ka tu mainīsies, tagad, vairs nekādas cieņas nav pret nepieklājīgo cilvēku... x-x kaut gan - laikam tev tas nemaz nav vajadzīgs. saki lūdzu, a ko TIEŠI tu vēlies panākt? Lūdzu skaidru un pilnu atbildi un varētu pat uz PM, lai nebūtu spams. -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 16:29 |