![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Te buus buus mani skriceleejumi, ja beidzot sanjemshos un mani netraucees uztaisiishu arii kadu lielaaku un kraasainu darbu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tavi darbi sākuši vilkt uz reālismu. Mainījies stiliņš. Tātad kautkas mainījies tevī pašā. :B Pirmā maija darbs atkāpjas no reālisma, taču ieraugot spilgtu gaismupie tā atgriežas.
''Ieraugot spilgtu gaismu'' Darbs, manuprāt ne tik ļoti atbilst nosaukumam, jo liekas, ka viņa izmetusi no rokas vīna glāzi un cenšas to noķert. Nepārspējami izdevies viņas torso un roku augšdelmi, minimālais ieēnojums rada ļoti labu vienkāršotības efektu. Liekas, ka nozīmēts no īsta cilvēka. viņas seju nevarētu nosaukt par skaistuma ideālu, tomēr tā izskatās dzīva un oriģināla, kas ir daudz labāk kā skaista. Patīk seju reālisms. :3 Mati izskatās jancīgi XB Tas tīklojums nerada matainu iespaidu... mtos man patīk to dzīvīgums. Plaukstas un delmi šoreiz nav izdevušies tik labi kā gribētos. Izskatās, ka nedaudz nohaltūrēti. Spārni ļoti glīti un perspektīvā. Vai man tā tikai liekas, vai arī viņa ir čigāniete? Anyhow, domāju, ka pie šī darba vēl vari piestrādāt un piešķirt tamnedaudz vairāk detaļu, ķermeņa augšdaļu vari atstāt kailu(tas būtu skaisti), tērps tāpat ir tik ļoti pieguļos, ka viņa liekas kaila. (Jāpadzēš dažas līnijas, kas veido piedurknes, jāuzzīmē krūšu gali un buus cool) Nedaudz vēl kjāpastrādā ar plaukstām un delmiem. un jāizstrādā spārnu raksts. Varbūrt arī vajadzīgs izplūdis backgraunds. :B -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:11 |