![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Te buus buus mani skriceleejumi, ja beidzot sanjemshos un mani netraucees uztaisiishu arii kadu lielaaku un kraasainu darbu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Par peedeejiem darbiem es vislaik teicu: "ai! cik shis lielisks!"
![]() Nakts ir un paliek visiedvesmojoshaakais diennakts laiks! ![]() shim man ljoti patiik kaa tu izmantoji tumshaaks-gaishaaks attieciibas... tas paliidz koncentreeties uz noziimiigajaam detaljaam... ljoti patiik tie divi radiijumi pie koka... atgaadina viduslaiku meera aarstu teerpus... super! ![]() ![]() Nedirs zalju ![]() flomasteri meedz buut ljoti nepateiciigi.. kaa uzziimee taa paliks - nav laboshanas iespeeju (nu vieniigi dators). nedomaaju, ka tu te esi k-ko dizhi labojis, bet darbs izskataas lieliski... (nenjemot veeraa to, ka pirms tam ir skiceets ar ziimuli) Vieniigais, kam vareetu piesieties buutu gaismeenas..., piem., uz matiem tas izskataas paaraak nedabiigs (driizaak vajadzeeja meegjinaat eenot liidziigi kaa uz sienas padusee ![]() Sheku reku aarstu teema. Padomju laikos vienreiz biju sastapies ar aarstu kas ilgi durstiija man roku jo nevareeja traapiit veenaa... ![]() shis laikam buus mans favoriits aiz taa darba, kas ir pirmajaa postaa peedeejais... ![]() izskataas ka ar flomiishiem man ne paaraak veicas, taapeec uzziimeeju kautko ar ziimuli. ![]() shitais laikam ir tavs labaakais darbs liidz shim... daudz it kaa neredzamu, bet nepiecieshamu detalju. uz pirmo skatu liekas, ka kaut kas proporcijaas nav taa kaa vajag, bet viss ir kaartiibaa! shis pirmais iespaids piedod sharmu ^.^ 9/10 punktiem (10 buus, kas izkraasosi ![]() "Ieraugot spilgtu gaismu" ![]() La Fee Verde ![]() oooh.... *____* shito es noteikti gribeetu pameegjinaat izkraasot *berzee rokjeles* may I..? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:10 |