![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Te buus buus mani skriceleejumi, ja beidzot sanjemshos un mani netraucees uztaisiishu arii kadu lielaaku un kraasainu darbu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Tavi darbi sākuši vilkt uz reālismu. Mainījies stiliņš. Tātad kautkas mainījies tevī pašā. :B Pirmā maija darbs atkāpjas no reālisma, taču ieraugot spilgtu gaismupie tā atgriežas. Nepārspējami izdevies viņas torso un roku augšdelmi, minimālais ieēnojums rada ļoti labu vienkāršotības efektu. Liekas, ka nozīmēts no īsta cilvēka. viņas seju nevarētu nosaukt par skaistuma ideālu, tomēr tā izskatās dzīva un oriģināla, kas ir daudz labāk kā skaista. Patīk seju reālisms. :3 Mati izskatās jancīgi XB Tas tīklojums nerada matainu iespaidu... mtos man patīk to dzīvīgums. Plaukstas un delmi šoreiz nav izdevušies tik labi kā gribētos. Izskatās, ka nedaudz nohaltūrēti. Spārni ļoti glīti un perspektīvā. Vai man tā tikai liekas, vai arī viņa ir čigāniete? Anyhow, domāju, ka pie šī darba vēl vari piestrādāt un piešķirt tamnedaudz vairāk detaļu, ķermeņa augšdaļu vari atstāt kailu(tas būtu skaisti), tērps tāpat ir tik ļoti pieguļos, ka viņa liekas kaila. (Jāpadzēš dažas līnijas, kas veido piedurknes, jāuzzīmē krūšu gali un buus cool) Nedaudz vēl kjāpastrādā ar plaukstām un delmiem. un jāizstrādā spārnu raksts. Varbūrt arī vajadzīgs izplūdis backgraunds. :B Nu ja godiigi shis darbs tika veltiits vienam labam draugam, taapeec sejas prporcijas tika skatiitas no fotograafijas, viss paareejais gan tiiri no galvas, kaa arii aiz respekta pret sho cilveeku es atteikshos ziimeet vinju kailu, bet ziimeeshanas procesaa bija taada doma. Tas ka es halturshiks zinu, bet nu man peedeejaa laikaa paaraak maz laika, lai ziimeet un arplaukstaam man shoreiz kautkaa negaaja. Jaa un vinja nav chigaaniete ![]() ... La Fee Verde ![]() oooh.... *____* shito es noteikti gribeetu pameegjinaat izkraasot *berzee rokjeles* may I..? Paldies par daudz labiem vaardiem un dodu savu atbalstu un sveetiibu shii darba kraasoshanai ![]() tagad laikam man neatliek nekaa cita kaa upureet kaadu nakti ziimeeshanai/kraasoshanai, lai sho to piebeigtu no augshupmineetaa. P.S. Oho kas manaa galerijaa iemaldiijies(enigmo) - pasausi no tavas puses un viss kas tev likaas "nepareizs" bija ziimeets no foto, tadad tavu komentu var uzskatiit kaa glaimojoshu (protams ne tai personai kuru es ziimeeju) ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:08 |