![]() |
![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Yo dudes!
Šeit ir mani 2006 artworki! Uzmanīgi ar komentiem, riskējiet ar dzīvību! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Šamējie artworki ir tikai skices, tapēc nav īpaši kvalitatīvas! This post has been edited by enigmo: Jun 7 2007, 09:29 |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
zīmējumā man patīk gotiņa, un tas dark magic burvis pie tā katla. pārējais so, so..
un kā vienmēr mani fascinē trey.. ![]() atvainojiet, ka tik tieši, bet man liekas, ka trey ir novirzes. bet vienā lietā es viņam piekrītu - nevajag spamot. (un trey - tev ar derētu ievērot, ko tu pats raksti) un vēl nedaudz par zīmējumu - krāsojums normāls, ēnojums s*cks, pārāk svītrains, kontūras, un līnijas, kaut cik normālas. patiesībā zīmējumam nav nekādas domas, un tas ir totāls sviests. bet vismaz parādās kaut kas uz baltām lapām. ![]() P.S. un atkal enigmo nevar panest kritiku.. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
trey |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 23-May 07 From: Latvia | Riga ![]() |
zīmējumā man patīk gotiņa, un tas dark magic burvis pie tā katla. pārējais so, so.. un kā vienmēr mani fascinē trey.. ![]() atvainojiet, ka tik tieši, bet man liekas, ka trey ir novirzes. bet vienā lietā es viņam piekrītu - nevajag spamot. (un trey - tev ar derētu ievērot, ko tu pats raksti) un vēl nedaudz par zīmējumu - krāsojums normāls, ēnojums s*cks, pārāk svītrains, kontūras, un līnijas, kaut cik normālas. patiesībā zīmējumam nav nekādas domas, un tas ir totāls sviests. bet vismaz parādās kaut kas uz baltām lapām. ![]() P.S. un atkal enigmo nevar panest kritiku.. Asuka, esmu priecīgs, ka atstāju uz tevi iespaidu!:D ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. For enigmo - Man patīk tā karikatūra... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:22 |