![]() |
![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Yo dudes!
Šeit ir mani 2006 artworki! Uzmanīgi ar komentiem, riskējiet ar dzīvību! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Šamējie artworki ir tikai skices, tapēc nav īpaši kvalitatīvas! This post has been edited by enigmo: Jun 7 2007, 09:29 |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
now that is more like it! tagad ir izstrāde. ei tu nost, ir arī sīkās detaļas. *salutē*
nu tu tiešām esi pacenties, man tikai ļoti ģribās zināt, cik ilgi tu zīmēji šo darbu? dabs tiešām labs (nu ja salīdzina ar iepriekšējiem). bet es tev vēl ilgi kritīšu uz nerviem ar to ēnojumu. jā viņš ir bet par maz. itkā proporcionāli ir, krāsu sajaukums ar labs. tikai krāsu salikums gan man nepatīk.. tumši brūns ar tumši zilu neiet kopā. iesaku to tumši zilo nomainīt uz gaiši brūnu, vai pēlēku (gaišu vai tumšu) un paskaties, kas iznāks un ieposto. es būšu neorģināla, atkārtošos un teikšu, ka progress ir stipri manāms. gaidu nākošos darbus. (un nemaz nemēģini noslinkot! XD) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:54 |