![]() |
![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Yo dudes!
Šeit ir mani 2006 artworki! Uzmanīgi ar komentiem, riskējiet ar dzīvību! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Šamējie artworki ir tikai skices, tapēc nav īpaši kvalitatīvas! This post has been edited by enigmo: Jun 7 2007, 09:29 |
![]() ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To Alexa De Šarlote:
Prieks, ka tev prieks! ![]() To aeonseraph: Es turpināšu, vot vienīgi tagad vasara... pc... ya know what it means... slinkošanu! ![]() To Asuka: Nu šamējai ir mans pirmais CG zīmējums... un kopā man uz viņu aizgāja kāds mēnesis, ja saliek visus laikus kopā (es vnk pa retam pazīmēju...), un viņam ir bijušas daudzas jo daudzas versijas, kamēr atradu īsto stilu... ![]() A par to ēnojumu, kur tev liekas ka viņu vēl vajaga, es saprotu kad mazās vietās vēl varētu, bet tās te gandrīz nevarēs redzēt! Un tu kuras ēnas, gaišās, vai tumšās? ![]() Par to krāsu... tas īstenībā ir violets tonis! Un pelēks vai gaiši brūns man liekas, kad sliktāk izskatīsies... ![]() Default krāsa: ![]() To All: Nu mosh drīzumā sākšu zīmēt nākošo golēmu! ![]() ![]() This post has been edited by enigmo: Jun 6 2007, 10:31 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:52 |