![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
![]() Tas tā, logo shim topikam. Tātad uz ko Tu būtu spējīgs Anime vārdā?! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
alt, vai tad tev nebija tas krekls ar kaut kaadu anime stuffu? Vienaa no austrumu robezhas pasaakumiem atceros ka kaut kas taads bija.
Back to topic: animes vaardaa es dariitu ljoti maz, varbuut pat neko. Taa ir ne paaraak svariiga izklaide, kurai "ziedoju" tikpat daudz laika/liidzeklju kaa jebkurai citai izklaidei kas man konkreetaa mirklii ienaak galvaa. Tachu, njemot veeraa, ka anime ir dabuujama par necik naudaam (ne paaraak legaali, bet tomeer), tieshi animes skatiishanaas ir viens no pieejamaakajiem izklaides veidiem, respektiivi arii viens no biezhaakajiem. OffTopic: Ko anime butu gatava dariit manaa vaardaa? This post has been edited by ETM: Jun 6 2007, 12:41 -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 05:08 |