![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Te buus buus mani skriceleejumi, ja beidzot sanjemshos un mani netraucees uztaisiishu arii kadu lielaaku un kraasainu darbu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
mhm, jaunie darbi tiešām labi. mans favorīts ir ieraugot spilgtu gaismu.
mati ļoti interesanti sanākuši, un man jau dikti patīk, ka ir mazās, uzbāzīgās un kaitinošās detaļiņas. tikai man to ēnojumu vairāk gribās redzēt. tā darbs ir ar ļoti labu izstrādi, un noformējumu. doma ar ir interesanta. un man jau ļoti patīk spārni - vienkārši, bet smuki. bet kaut kas man ar to vīnu neliek mieru. nevar būt, ka viss vīns (es noprotu, ka tas ir vīns) dodas tikai augšup. tas taču nav siltais gaiss. kādām pāris lāsītēm taču jādodas arī lejā, ar gravitācijas spēku.. XP proporcijas labas, ar acīm arī viss kārtībā, tāpat, kā ar degunu. tikai to kreisās rokas plaukstiņu gribētos nedaudz dzīvāku, nevis, kā kaut kādu dēli. un baigi spics elkonītis, bet tas jau ir tikai sīkums darbs rocks! bet es neizprotu to kreiso krūti. viņa ir zemāk nekā otra. nu labi vienalga. nākošais darbs - tā warior meitene. man patīk, jā tiešām un no sirds patīk. man ļoti ieinteresēja mati. labi iznākuši. ![]() tikai tie ceļi... es neatkārtošos. man šusmonīgi patīk krekla smalkais raksts. dievinu liektas līnijas. man patīk topiņa dizains. jauks, un tas mēnestiņš ir vispār ūber. zābaki - vienkārši un tajā pašā laikā vienkāršibas kalngals.. (nav kā uzbrauciens ar traktoru). pēc vairoga var spriest, ka tiešām viņa ir baigā cīnītāja. ^^ darbs manā skatījumā ir ļoti izdevies, bet es gribu beidzot to ēnojumu sagaidīt no tevis, tādās kārtīgās devās!.. gaidu nākošo darbu, un lai tur būtu mans kārotais ēnojums ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:08 |