![]() |
![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Yo dudes!
Šeit ir mani 2006 artworki! Uzmanīgi ar komentiem, riskējiet ar dzīvību! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Šamējie artworki ir tikai skices, tapēc nav īpaši kvalitatīvas! This post has been edited by enigmo: Jun 7 2007, 09:29 |
![]() ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Eu tauta, man vajaga padomu?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by enigmo: Jun 7 2007, 10:06 |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Eu tauta, man vajaga padomu? ![]() ![]() ![]() p.s. Pie mana newest artworka ir pielikt bannerīts ar viņ name! ![]() Nu es domāju ka vari likt visu te. Lai gan labāk jau protams būtu likt jaunākos darbus, kas šajā gadījumā ir CG. Vari arī darīt kā es... paņem blakus CG versijai noliec skici lai var salīdzīnāt no kā par ko tapa ![]() Un par jauna topika izveidi... šeit cik zinu ir tāda sistēma ka katram Useram ir tikai 1 topiks... Nu vismaz Art sadaļā. This post has been edited by aeonseraph: Jun 7 2007, 09:52 |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
QUOTE Un par jauna topika izveidi... šeit cik zinu ir tāda sistēma ka katram Useram ir tikai 1 topiks... Nu vismaz Art sadaļā. nav jau taa ka katram buutu tikaj viens. dazhiem jau ir vairaaki topiki saradushies art sadaļā . BET, es tabalstu, lai tu liec jaunos darbus.[un paliec tur kur tu esi] kautvai tikai tapec, ka pedejie darbi ir loti labi iznaakushi! [kar4 malacis ![]() This post has been edited by Catgirl: Jun 7 2007, 10:10 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:07 |