![]() |
![]() |
Martins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 30-July 04 From: The World. Joprojām nevaru izlogoties. ![]() |
![]() Ir tāda 1999. gada PSOne spēle "Vagrant Story". Un ja man būtu jāizvēlas, tad šī būtu manu visu laiku mīļāko spēļu top trijniekā. Gan mākslas, gan sižeta dēļ. Neskatoties, ka ir pagājuši pieci gadi, kopš pirmo reizi to izspēlēju, tik vai tā pa laikam ielieku konsolē un paspēlēju. Es varētu daudz stāstīt, kas man šajā spēlē patīk, bet to varbūt vēlāk ![]() Pašlaik vienkāršs jautājums. Vai kāds no klātesošajiem ir spēlējis "Vagrant Story" un ko varat par to sacīt? P.S. Piedodiet, ja klātpieliktais zīmējums tāds paliels. -------------------- [ i miss you / but i havn't met you yet / so special / but it hasn't happened yet ]
|
![]() ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jup, šamēja gan ir kruta spēle... man viņa arī starp top rated!
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by enigmo: Jun 7 2007, 09:48 |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
jup, šamēja gan ir kruta spēle... man viņa arī starp top rated! ![]() ![]() ![]() ![]() Jā, es gribu pierādīt, ka esmu all time labākais konsoļu geimeris, so, esmu izgājis to "underground", es pat izgāju torni, kas atverās pēc "underground", kurā jācīnās, uz laiku šķiet, ar uzbūstotām bosu versijām (ieskaitot arī tos bosus, kuri ir tajā "underground"). Bet principā, lai kā arī man šis gabals bērnībā patika, augot cilvēks saprot, ka pagraba tīrīšanas simulātors (pārliec kasti no viena plaukta uz citu, noindē/nosit žurku vai kādu tarakānu, aizslēdz/atver durvis, papilinot "skābi" pat krāsainus uzplaiksnījumus a.k.a. maģiju var redzēt) mums tomēr nav vajadzīgs. This post has been edited by Sērfijs: Jun 7 2007, 13:53 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:31 |