![]() |
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Saaksim kaa pieklaajiigi un labi audzinaati cilveeki..
![]() Labdien! Nu....es nezinu vai šāds topiks ir bijis vai ne, bet es uz šo nosaukumu neatradu nevienu...Daudzos topikos ir kaut kādas līdzīgas bildītes, bet man vajag to palašināt, jo mēģināšu uzzīmēt kādu animi izmantojot viduslaikus, citu pasauli un nākotnes zināšanas, bet viduslaikos..... ![]() P.S. es vēl nezinu kā taisīt animi....es vēl taisos tikai pa kadriem viņu taisīt..bet ja jums ir kāda nojausma kā viņu var jēdzīgi uztaisīt, es ar nepacietību gaidu jūsu priekšlikumus....varbūt varam pat visi uztaisīt projektu...it, kā man tomēr neliekas laba doma par to projektu, ka taisam animi uz dziesmu.... 1. anime uz dziesmu nav anime, bet vidioklips ar nestabilu kvalitāti... 2. daudz intresantāk ir veidot saturīgu animi ar sākumu un beigām... 3. un...kāda jēga ir taisīt kaut kādu animi uz kaut kādu dziemu?! Zinu, ka tā nav mana darīšana, bet es tikai izsaku savas domas....varbūt mazliet par skaļu, bet.... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Mar 4 2007, 21:20 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Varēji vismaz tajā veidojumā novilkt taisnas līnijas! XD Es kkur pirms gada uzzīmēju 5X labāku komiksu par šitām parodijām! Grow up! Sāc zīmēt normālu mangu ne kkādus sērkokus! Pirmkārt tas mangai nestāv ne tuvu! Tad jau kkādam greizam komiksam. Ja taisies zīmēt komiksu, tad nemāni visu Otakiju, ka zīmēsi baigo māster pīsu, mangu vai pat animi! Un kur ir tavas pirmās 10 sek. ? Es kkā redzu kkādu nesaprotamu sērkoku famīliju! Labi, vari te censties kačāt savu postu līmeni šajā topikā, ja vēlies, lai tevi saukā par spameri! Kad tavs līmenis būs 100X labāks, nekā tagad, tad varēsi turpināt šo topiku un ar milzīgu prieku skatīšos tavu animi, to, kā tavi skilli būs auguši, un klapēšu tev uz pleca, un teikšu: vecīt, tas tik ir kkas! /Vēlu veiksmi/ bet uz brīdi šo topiku ver ciet! Mēs no tevis pašlaik neko negaidām! Šādā veidā tu savai popularitātei nodari tikai un vienīgi sliktu! O_Ō
This post has been edited by Shatako: Jun 12 2007, 14:18 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 15:38 |