![]() |
![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Yo dudes!
Šeit ir mani 2006 artworki! Uzmanīgi ar komentiem, riskējiet ar dzīvību! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Šamējie artworki ir tikai skices, tapēc nav īpaši kvalitatīvas! This post has been edited by enigmo: Jun 7 2007, 09:29 |
![]() ![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
To Mishelin:
Nu man vnk gribējas uztaisīt tādu... ![]() To Cilveeks: A kam tu to teici? ![]() To Roserette: Man apnika... es labāk kkad iemācīšos liesmas un tad pašu characteru pabeigšu, bet fonu netaisīšu... Kāda tev vēl zaudēšana? ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
To Mishelin: Nu man vnk gribējas uztaisīt tādu... ![]() To Cilveeks: A kam tu to teici? ![]() To Roserette: Man apnika... es labāk kkad iemācīšos liesmas un tad pašu characteru pabeigšu, bet fonu netaisīšu... Kāda tev vēl zaudēšana? ![]() Nu, man prieks, ka neapstājies... Vienkārši es domāju, ka tu vispār aizsviedīsi šo darbu trīs mājas tālāk, jo kāds tev kaut ko pateica par backgroundu. Tā bija domāta zaudēšana... ))) Labi, gaidu tavas liesmas, keep fighting, ok? ![]() -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:05 |