![]() |
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Saaksim kaa pieklaajiigi un labi audzinaati cilveeki..
![]() Labdien! Nu....es nezinu vai šāds topiks ir bijis vai ne, bet es uz šo nosaukumu neatradu nevienu...Daudzos topikos ir kaut kādas līdzīgas bildītes, bet man vajag to palašināt, jo mēģināšu uzzīmēt kādu animi izmantojot viduslaikus, citu pasauli un nākotnes zināšanas, bet viduslaikos..... ![]() P.S. es vēl nezinu kā taisīt animi....es vēl taisos tikai pa kadriem viņu taisīt..bet ja jums ir kāda nojausma kā viņu var jēdzīgi uztaisīt, es ar nepacietību gaidu jūsu priekšlikumus....varbūt varam pat visi uztaisīt projektu...it, kā man tomēr neliekas laba doma par to projektu, ka taisam animi uz dziesmu.... 1. anime uz dziesmu nav anime, bet vidioklips ar nestabilu kvalitāti... 2. daudz intresantāk ir veidot saturīgu animi ar sākumu un beigām... 3. un...kāda jēga ir taisīt kaut kādu animi uz kaut kādu dziemu?! Zinu, ka tā nav mana darīšana, bet es tikai izsaku savas domas....varbūt mazliet par skaļu, bet.... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Mar 4 2007, 21:20 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tu elementāri necenties. Jā, tad vispār nevajadzēja teikt, ka tev ir uzīmēts, jo zini, muļķīgi ir tikai runāt, neko nedarot.
P.s. - domājams, tu vēl neesi tik prasmīga, lai uzzīmētu kaut vai 10 sekundes, tur vajag daudz brīvā laika, centības, prasmju, ieguldījuma. Viena pati tu to noteikti nepaveiksi, it īpaši jau lielo anime projektu. Un vēl - kurš režisors filmē filmu bez sižeta, nekādiem dialogiem, scēnām, utt.? c'mon - neviens taču nedara tā: -O! Taisīšu anime par senlaikiem! - un tad uz dullo visu zīmē. Japāņu līmeni tu noteikti nesasniegsi, un iesaku vismaz sākumam izdomāt sižetu, īstu scenāriju, un nekliegt pa forumu liekvārdību. Raksti tad, kad tev būs vismaz kaut kāds pamats. Gaidīšu ar nepacietību. EDIT: P.s. Nekad vēl neredzēju kādu bērnu, kas uztaisīja kādu anime multeni... Tā kā, tiešām, tev taisnība, varbūt pamēģini ritīgi ietrenēt roku, un es šeit atnākšu atpakaļ, domājams ne 2010., bet 2015. gadā. Ja vien šis forums netiks sagrauts lielā spama dēļ, un ja vien man vēl aizvien patiks anime. This post has been edited by Roserette: Jun 12 2007, 12:45 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 15:33 |