![]() |
![]() |
Capers |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 10-June 07 From: Salacgrīva ![]() |
es ielieku tik vienu darbu man zel ka tas ir fotografets jo nav skanera (centisos iegadaties) novertejiet manu darbu un pasakiet vai ir verts vispar talak zimet un censties
|
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
caper, mēs te tagad par proporcijām runājam un kakls ir par garu. acis jebkurā gadījumā nav viedādas, jo ja tu svieb seju, tā kā ir tavā zīmējumā, tad tava acs nemaina formu, tikai, tā nedaudz pieveras, un uzacs paceļas. un man liekas, ka auss ir par mazu. uz vēdekļa varētu būt diezgan interesants raksts, ja tikai varētu kaut ko saprast.
labi. paklausi enigmo, un dzer tēju tik ilgi, kamēr mamma ar tēti tev nopirks skaneri, un tad mēs parunāsim. nu vēl viena iespēja ir, ka tev nopirks ļoti labu fotoaparātu, ar izcilu izšķirtspēju, un tad viss notiks!~ tagad nav jēgas kaut ko runāt.. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:43 |