![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
![]() Tas tā, logo shim topikam. Tātad uz ko Tu būtu spējīgs Anime vārdā?! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
runājot par naudas tērēšanu par lietām ko var dabūt citā pa velti...
Londonā nācās sastapties ar cilvēkiem kas pirka oriģinālos Larc'n'Ciel albūmus, un uz frāzi - man ir uz leptopa, atbildēja - es vēlos atbalstīt mūziķus. Vēlēos piebilst ka tie albūmi maksāja ~70 mārciņas -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
runājot par naudas tērēšanu par lietām ko var dabūt citā pa velti... Londonā nācās sastapties ar cilvēkiem kas pirka oriģinālos Larc'n'Ciel albūmus, un uz frāzi - man ir uz leptopa, atbildēja - es vēlos atbalstīt mūziķus. Vēlēos piebilst ka tie albūmi maksāja ~70 mārciņas Yume saproti kas pa lietu pie vinjiem tur normaalaa darbaa ir pavisam cits algu liimenis nekaa mums. Negribu teikt ka pie mums ir pavisam suudiigi, bet kaut kur 2x mees tomeer atpaliekam. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Yume saproti kas pa lietu pie vinjiem tur normaalaa darbaa ir pavisam cits algu liimenis nekaa mums. Negribu teikt ka pie mums ir pavisam suudiigi, bet kaut kur 2x mees tomeer atpaliekam. Yuem zin, Yume Londonā pietiekoši ilgi dzīvoja, pie reizes arī strādāja un iepirkās, tāpēc cenu savstarpējā attiecība tiešām ir aptuveni 1:2, atskaitot nekustamo īpašumu cenas, taču tas nemaina to faktu ka 70 mārciņas par vienu CD ir daudz par daudz, un viņi to pērk. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:45 |