![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
![]() Tas tā, logo shim topikam. Tātad uz ko Tu būtu spējīgs Anime vārdā?! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Kādreiz - izmest līdz 50-100Ls mēnesī par oriģinālajiem anime DVD. Tagad - neko.
-------------------- Press any key to continue
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Kādreiz - izmest līdz 50-100Ls mēnesī par oriģinālajiem anime DVD. Tagad - neko. Taka protams visu cienju tev, bet tomeer pie muusu algu liimenja tomeer sapraatiigak ir visu to panjemt pa velti. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Kādreiz - izmest līdz 50-100Ls mēnesī par oriģinālajiem anime DVD. Tagad - neko. Taka protams visu cienju tev, bet tomeer pie muusu algu liimenja tomeer sapraatiigak ir visu to panjemt pa velti. Man patika kolekcionēt. Jau daudzus gadus pelnot stipri virs vidējā, tā man nebija problēma. Pie tam 99. gadā animi normālā kvalitātē novilkt nemaz nebija iespējams, bija tikai kaut kādi .rm ar 20Mb uz sēriju ![]() Arī grāmatas tak nav jāpērk, visu var nokačāt. Tā ir katra brīva izvēle. Pēdējos gadus animi pirku aizvien retāk, citas intereses. Nē, GM, galvenais dzīvē ir rubīt fišku un cirst kāpostu. Dajebkurā jomā -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nē, GM, galvenais dzīvē ir rubīt fišku un cirst kāpostu. Dajebkurā jomā Piemeeram, sliikshanaa? Pat skills saliidzinaat kraasu pustonjus griestu apmetumaa nav noderiigs! Izvirzu tresho dziives jeegas teoriju: Galvenais ir rulleet gurkji. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:39 |