![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
![]() Tas tā, logo shim topikam. Tātad uz ko Tu būtu spējīgs Anime vārdā?! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Lasīt reālu mangu ir pavisam cits efekts. Tagad varu tramvajā paņemt un palasīt mangu... un pavērot kā citi cilvēki reaģēs. ![]() Tu laikam piederi tai pašai cilvēku sugai Latvijā, kas pērk ekskluzīvus sporta vāģus, lai ar tiem pēc tam zīmējoties brauktu pa Rīgas bruģi vai Latvijas neizbraucamajiem ceļiem. Tev to mangu vajag, lai vērotu apkārtējo reakciju sab. transportā? Kas attiecas uz legālu lietu pirkšanu, nevis kačāšanu, tad no vienas puses es uzskatu, ka ja man konkrētais mākslinieks, filma vai kas cits no tiesas patīk tad var arī pirkt legal stuff, ja ne ne pārāk tad f uck you, pārtiec no koncertiem, kinoteātru ieņēmumiem, "merčendaizinga" un piedalīšanās banālās alus vai nūdeļu reklāmās Japānā vai kur citur...., bet no otras puses, kad es iejūtos kāda intelektuālā īpašuma turētāja ādā, tad man, protams, gribētos no sava veikuma izspiest maksimumu. Mjaaa, neviennozīmīga situācija. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:43 |