![]() |
![]() |
Grey Lady |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 27-June 07 ![]() |
Tā kā no saviem radagabaliem neko pat attāli līdzīgu kritikai visticamāk tā arī nesagaidīšu, esmu nolēmusi savas mapes saturu ielikt saplosīšanai šeit.
Ar zīmēšanu nodarbojos jau vairākus gadus, sakrājies diezgan daudz darbu, tāpēc pagaidām ielikšu tikai daļu no tiem. Skices: ![]() ![]() ![]() Melnbalti: ![]() Krāsaini: ![]() ![]() -------------------- It can't rain all the time...
|
![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Peedeejais darbs gleznots ar guashu vai fotoshopiits? Seja izskataas raksturiiga guashas gleznojumam a mati totaalai fotoshops.
-------------------- No name superhero
|
Grey Lady |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 27-June 07 ![]() |
Peedeejais darbs gleznots ar guashu vai fotoshopiits? Seja izskataas raksturiiga guashas gleznojumam a mati totaalai fotoshops. Painter IX - gandrīz vai vienīgā proga, kurā es varu panākt daudzmaz ciešamus rezultātus. Izskatās gan, ka turpmāk būs vien jāmācās Photoshop - man šorīt veiksmīgi izdevās kaut ko salaist dēlī, tagad vairs nevaru pat otiņu nomainīt. Tas par tiem matiem ir labā vai sliktā nozīmē? -------------------- It can't rain all the time...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:32 |