![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Te buus buus mani skriceleejumi, ja beidzot sanjemshos un mani netraucees uztaisiishu arii kadu lielaaku un kraasainu darbu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Taakaa kadu laiku pavadiiju prom no civilizaacijas ielikshu savu veco elljas gleznojumu, kura foto atradu uz pc (zibspuldze nerulee un arii zaagji tiiri kompozicionaali vajadzeeja savaadaak izvietot) , dabaa izskataas labaak. ![]() Purviisha "pavasaris" rimeiks no manas puses par shodienas aktuaalo teemu. vienkārši ak, jel! kaut ko šādu dabūt gatavu ir jāmāk. tiešām labi. un tas žāģis vispār pārspēj visu. ēnojums ļoti labs, bet es nesapratu līdz galam.. vai tu to darbu kopēji, vai tikai uzzīmēji kaut ko līdzīgu? labi bet kopumā darbs super! Labriit visiem kas negulj un she ir taads pavirshs kraasojums no manas puses - viss eju guleet! ![]() ēnojums nav nemaz tik slikts, bet es zinu.. tu varēji labāk, bet ko var gribēt no cilvēka 4 naktī. krāsojums ar nav peļams, bet teikšu godīgi - diezgan neinteresants. bet tie ceļi bojā visu kopskatu. pārāk ābolīgi.un fons ir diezgan neizprotams. iesaku kaut ko ar fonu padarīt. ![]() un atceries.. es palikšu tavs fans! -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:06 |