![]() |
![]() |
Kaamis |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 26-March 07 From: Liepāja ![]() |
Sveiki! Nu jā gribēju parādīt savus zīmējumus...nu ta reku tie ir! Protams centīšos uzlaboties! nopirku arī mangas grāmatu tātad gaidiet jaunus, cerams uzlabojušos darbus.
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu ir labs, ir. proporcijas nedaudz klibo, un ļoti derētu vairāk ēnojuma. seja ir pievilcīga - tas man patīk. tērps ir skaists, bet tāds pārāk vienkāršs. mani favorīti ir tetovējumi. interesanti un tajā pašā laikā vienkārši un melni. plaukstas ir par mazu.
tev vēl daudz jātrennējas. + vēl vien ieteikums no manas puses - nomaini papīru. tagad tu zīmē uz akvarēļu papīra. tas nav labi. tev ir vajadzīgs parastais DATA COPY papīrs. vēlams balts. xD akvarēļu lapas bojā zīmējumus. to iegaumē. un es tik nevaru saprat, kāpēc tavs krāsojums ir rūtains :/ nu tad vēlu veiksmi. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:16 |