![]() |
![]() |
Grey Lady |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 27-June 07 ![]() |
Tā kā no saviem radagabaliem neko pat attāli līdzīgu kritikai visticamāk tā arī nesagaidīšu, esmu nolēmusi savas mapes saturu ielikt saplosīšanai šeit.
Ar zīmēšanu nodarbojos jau vairākus gadus, sakrājies diezgan daudz darbu, tāpēc pagaidām ielikšu tikai daļu no tiem. Skices: ![]() ![]() ![]() Melnbalti: ![]() Krāsaini: ![]() ![]() -------------------- It can't rain all the time...
|
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
oho, kaut kas neierasts. man patīk. skices ļoti labas.
pirmajam labās kerzas, tik man galva nepatīk. pārāk asimetriska. :/ kleitai labs modelis. otrais.. ideja laba un pietiekami interesanta. tērps labs, mati tāpat, bet deguns ir vienkārši šaušelīgs. izlabo!! ļoti laba roka un plauksta sanākusi. next one - ļoti labs, ļoti. proporcijas ok, tērps - the same, kerzas ar! iesaku tev šo darbu paņemt, un tā kārtīgi, un līdz galam izstrādāt. (ar visu ēnojumu u.c.) pēdējais no 1. posta. šis zīmējums vislabākais no tā posta. ļoti pievilcīga seja, un matiem ļoti labs krāsojums. ēnojums teikšu tā - gandrīz profesionāls. fons vienkāršs, bet interesants. man ļoti patīk tevis izvēlētā krāsu gamma. pats pēdējais darbiņš. nu skice paliek skice. neko īpašu nevar pateikt, jo nav izstrādes. P.S. nākošreiz, kad tu liec kādu fanartu, ieliec arī orģinālu, jo iespējams daudzi nezina šo čaru. This post has been edited by Asuka: Jul 2 2007, 19:57 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:48 |