![]() |
![]() |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
diemžēl man ar nav skanera, tādēļ izmantoju fotoaparātu
atvainojos par izmēru un kvalitāti ![]() ![]() man uznāca citplanētiešu acu mānija ![]() ![]() jakas viņai ir speciāli pagarinātas pēdas. zinu, ka ēnojums varēja būt labāks ![]() un šeit mans pēdējais darbs, protams vēl nav pabeigts ![]() ![]() domāju tas ir labākais no visiem manas dzīves darbiem ![]() plz komentējiet This post has been edited by Alta Melissa: Jun 10 2007, 13:37 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
komentēs, komentēs.
nu tā.. oh, oh, oo jaunie darbi baigi labie. pirmais - progress ir manāms. mani ļoti piesaista seja, un acis. mati arī ir interesanti. tērps ļoti elegants, un ar smalkiem rakstiem. kurpes ļoti jaukas un mīlīgas. tikai ir viena maza lietiņa ar vidukli. nevarēšu īsti pateikt kas, bet nu tur kaut kas ir! to es zinu. next one - cik noprotu robots or something. nu nav jau slikti priekš meitenes. (nepārprast) meitenes vienkārši parasti nezīmē robotus. to vairāk dara zēni. nu ir jau darbs ok, bet nav ne sīko detaļu, ne vadiņu. nu teikšu tā - vairs robotus nezīmē. nākošais darbs manuprāt ļoti izdevies. skaists un grezns tērps. pievilcīga frizūra. mani ļoti piesaista acu skatiens. korsetveida augšdaļa ir izdevusies. tagad krāsotais variants. labi izdevies atspīdums, tikai var redzēt, ka darbs ir ticis ts un tikai tad krāsots. man uzreiz iepatikās krāsu salikums. šim variantam derēja tumšākas acis un ne tik smaidīgas lūpas. nu pēdējais darbiņš.. šķībs zods ir pirmais, kas iekrīt acīs. pašas acis ir skaistas. ausis arī kjuutīgas x3. tikai ķermenis ir neproporcionāls. t.i. pēdas, rokas, plaukstas, kājas, un galva. tērps orģināls. tik meitenei derētu naba. nu tev pats par sevi ir daudz jātrennējas, un jāpilnveido sava zīmētprasme. vēlu veiksmu!~ ^__^ -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 11:46 |